Kauneuden jäljillä -blogi

Breast implant illness

Tähän päivitykseen kollegani, plastiikkakirurgi ja lääketieteen tohtori Jenny Lopez on kirjoittanut kotikielellään englanniksi lyhyen tietoiskun breast implant illness  (BII) tautikirjosta. Maailmalla on alettu kiinnittämään enenevissä määrin

Lue artikkeli »

Rakkauden hinta

Kohtaan työssäni silloin tällöin ihmisiä, jotka ovat huolissaan siitä, että heidän puolisonsa huomaa esimerkiksi esteettisen pistoshoidon, kuten botuliinitoksiinin käytön. Olen usein miettinyt, mistä tämä johtuu. Onko kyse

Lue artikkeli »

Tervetuloa seuraamaan Kauneuden jäljillä -blogia

Blogissa pohditaan erityisesti ulkoisen kauneuden suhdetta sisäiseen kauneuteen. Kauneuden käsite on hyvin yksilöllinen. Se mikä toisen mielestä on kaunista ei välttämättä ole sitä toisen mielestä. Kuka sitten oikeasti päättä mikä on sallittua tai yhteiskunnallisesti hyväksyttyä kauneuskirurgiaa tai plastiikkakirurgiaa? Entä kuka päättää mitä kauneuskirurgialla tavoitellaan kirurgi vai asiakas? Kuka määrää sen mikä on riittävän kaunista tai täydellistä, kirurgi vai asiakas? Onko kauneuskirurgian ja sairaudenhoidollisen plastiikkakirurgian raja kuitenkaan niin suuri kuin mitä media antaa meidän ymmärtää?

Lue artikkeli »

Olen Kristiina Hietanen, jyväskyläläinen plastiikkakirurgi. Naisena olen muun työni lisäksi kiinnostunut myös kauneudenhoidosta ja ihon hyvinvoinnista. Hoidan erilaisia ihmisiä sekä sairaudenhoidollisten että esteettisten tarpeiden mukaan. Vastaanotollani asiakkaalle mietitään aina paras ja turvallinen ratkaisu yksilöllisesti. Tavoitteena on saada aikaan luonnollinen ja sopusuhtainen lopputulos hoidon vaikuttavuudesta tinkimättä. Minulle asiakkaan kuuleminen on tärkeää myös hoidon jälkeen.

Kauneuden jäljillä- blogissa käsitellään erilaisia plastiikkakirurgiaan ja kauneuskirurgiaan liittyviä aiheita. Blogia päivitetään noin kuukauden välein. Kauneuden jäljillä blogi syntyy tilanteista ja plastiikkakirurgina työssäni kohtaamistani asioista.

Blogissa ei oteta kantaa uskonnollisiin tai poliittisiin seikkoihin. Lisäksi blogi käsittelee kirjoittajan omaa näkemystä tai mielipidettä asioista.  Erilaisia mielipiteitä blogissa käsiteltävien asioiden suhteen voi esiintyä eri asintuntijoiden kesken.  

TILAA ILMOITUS BLOGIPOSTAUKSISTA

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ilmoituksen kun uusi blogikirjoitus julkaistaan.

Uusimmat postaukset