Kauneuden jäljillä -blogi

Rasvaimu -tehokasta vai ei?

Rasvaimulla tarkoitetaan rasvan mekaanista poistoa kehon eri alueilta. Menetelmä on kuvattu lääketieteellisessä kirjallisuudessa jo 1920 luvulla, kun ballerinan polvien alueelta koitetiin epäonnistuneesti poistaa rasvaa paremman

Lue artikkeli »

Olen Kristiina Hietanen, jyväskyläläinen plastiikkakirurgi, tutkija ja yrittäjä.

Olen työni kautta kiinnostunut enemmän myös kauneuden- ja ihonhoidosta. Olen törmännyt alati kasvavaan kauneudenhoidon viidakkoon, jota kuluttajan on vaikea arvioida. Teen jatkuvasti työtä hahmottaakseni mitkä ovat oikeasti tehokkaita ja tuloksellisia hoitovaihtoehtoja, joista asiakkaani voisivat hyötyä joko kirurgian tukena tai ilman.

 Hoidan erilaisia ihmisiä sekä sairaudenhoidollisten että esteettisten tarpeiden mukaan. Vastaanotollani asiakkaalle mietitään aina paras ja turvallinen ratkaisu yksilöllisesti. Tavoitteena on saada aikaan luonnollinen ja sopusuhtainen lopputulos hoidon vaikuttavuudesta tinkimättä. Yleensä hoidon tavoitteena on myös näyttää hyvinvoivalle ja virkeälle.  

Minulle asiakkaan kuuleminen on tärkeää myös hoidon jälkeen.

Kauneuden jäljillä- blogissa käsitellään erilaisia plastiikkakirurgiaan ja kauneuskirurgiaan liittyviä aiheita. Kauneuden jäljillä blogi syntyy tilanteista ja plastiikkakirurgina työssäni kohtaamistani asioista.

Blogissa ei oteta kantaa uskonnollisiin tai poliittisiin seikkoihin. Lisäksi blogi käsittelee kirjoittajan omaa näkemystä tai mielipidettä asioista.  Erilaisia mielipiteitä blogissa käsiteltävien asioiden suhteen voi esiintyä eri asintuntijoiden kesken. Blogin tekstejä ei tule pitää lääketieteellisinä hoitosuosituksina. 

TILAA ILMOITUS BLOGIPOSTAUKSISTA

Jätä sähköpostiosoitteesi, niin saat ilmoituksen kun uusi blogikirjoitus julkaistaan.

Uusimmat postaukset